Sockz tilbyder dame/kvinde strømper i alle farver og mønstre. Vores sokker er valgt ud fra at skabe den ekstra detalje, som enten kan fuldende et outfit eller være hovedrollen i et simpelt outfit. Sokker bør ikke bare være sokker. De bør løfte dit outfit og vises stolt frem, når du smider skoene. Strømper skal have lige så stor en rolle i outfittet som valg af alle andre beklædningsgenstande. 

Vores vision er at fastsætte, at sokker ikke bare er sokker. Vi ønsker at gøre det lettilgængeligt at anskaffe unikke og farverige strømper til kvinder med et miljøorienteret blik – og til priser, hvor de fleste kan være med.

Vi vil forsøge at omfavne kvinders forskellighed. Om du går farverigt klædt eller minimalistisk klædt, så burde du kunne finde en strømpe lige i din ånd, som kan skabe lidt ekstra i din hverdag eller til dit festoutfit.

Sokkerne er importeret fra Kina, hvor vi i dialog med forskellige producenter finder de helt rigtige sokker til dig. Vi sikrer os, at strømpernes kvalitet er i top, og produktionsprisen er i bund, så vi kan give dig den bedste pris.

Hos Sockz vægter vi den bedste kundeoplevelse enormt højt. For os er det vigtigt, at du er tilfreds, og derfor vægter vi den gode service og de gode kvalitets produkter rigtig højt. Vi stræber derfor altid på at besvare dine henvendelser indenfor 24 timer samt vejlede og informere dig mest muligt omkring vores sokker. Hermed er du ikke i tvivl om mønster, pasform, vedligeholdelse, vaskeanvisning mm.