Det er vigtigt for os, at der er omtanke omkring miljøet mest muligt, og derfor er vores fokus især på emballage og forsendelse. Dette betyder, at vores emballage er velvalgt. Du kan understøtte dette ved at hente din pakke ved nærmeste posthus i stedet for at få hjemmelevering. Det er vigtigt for os at benytte minimal emballage generelt, og det vi benytter skal være med omtanke for miljøet. Vi ønsker konstant at udvikle vores tilgang til mindst muligt miljøbelastning i det omfavn det er muligt, og dette er noget vi prioriterer højt.

Genanvend vores emballage

Papæsken

Vores papæsker til fragt af sokkerne er lavet af genbrugspap, og så er det naturligvis muligt at genanvende pakkeæsken, når du skal sende en pakke. Du kan også bruge den som gaveæske og male kassen udenpå, så du kan personliggøre den. 

Bånd om sokkerne:

Vores sokker er blot pakket ind i bånd af hvidt tykt papir/pap for at mindske så meget emballage som muligt. Dette papir/pap er lavet af genbrugsmaterialer for at skåne miljøet mest muligt.

Gavepose

Gaveposerne er lavet af genbrugspapir, og dette får du med, hvis det tilvælges. Du kan genanvende denne pose, når du skal give en gave. Hvis posen har tapeafmærkning fra vores klistermærke, kan du blot klippe toppen af og folde den igen.

Silkepapir

Du kan naturligvis også genanvende vores silkepapir til trods for det måske bliver lidt krøllet i æsken. Du kan bruge det i gave for at give fylde, pakke skrøbelige ting i det få at undgå ridser eller bruge det til andre kreative projekter.